רוטב הודו מוכן מראש
רוטב הודו מוכן מראש עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סלרי, מים, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו הפוך מראש תרנגול הודו ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בקומקום גדול מעל חום בינוני-גבוה. צוואר תרנגול הודו חום בשמן חם, כ 6 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך ולשחות, 5 עד 10 דקות.
יוצקים את יין Marsala, ולקרצף ולהמיס את כל חתיכות בשר וירקות משחימים את החלק התחתון של המחבת. להעלות את החום גבוה; לבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מערבבים ב 2 ליטרים של מים קרים, עלה דפנה, שיני שום, ו 1/4 אונקיה מיובשים פטריות פורצ ' יני. להביא לרתיחה, ולהפוך את החום לנמוך. כמו מבשלים מלאי, לרפרף ולהשליך כל קצף שמגיע לפסגה. מכסים חלקית, ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 4-5 שעות. מסננים החוצה מוצקים, ולהגדיר מרק בצד להתקרר.
בקערה, לכסות 1/4 אונקיה מיובש פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים; לאפשר rehydrate במשך 10 דקות.
הסר פטריות ממים, וקוצצים בסדר.
מחממים 1/4 חמאת כוס בסיר גדול מעל חום בינוני, ופטריות חומות, כ -10 דקות. מערבבים קמח לתוך פטריות וחמאה, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
לטאטא במרק, על 1/2 כוס בכל פעם, ולהעלות את החום בינוני גבוה; להביא רוטב לרתיחה.
להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים רוטב עד מופחת מעובה, על 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים שמנת, ומתבלים במלח ופלפל שחור.