קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הולנדז

רוטב הולנדז
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קאיין, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו רוטב הולנדז, רוטב הולנדז, ו רוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להקציף במרץ את חלמוני ביצה ומיץ לימון יחד בקערת נירוסטה ועד התערובת מעובה הוכפל נפח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הקערה על סיר המכיל בקושי מבעבע מים (או להשתמש בדוד כפול,) המים לא צריכים לגעת בתחתית הקערה. המשך לטאטא במהירות. תיזהר לא לתת לביצים להתחמם יותר מדי, או שהן יתערבלו. טפטוף איטי בחמאה המומסת וממשיך לטאטא עד שהרוטב מתעבה ומכפיל את הנפח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר מהחום, להקציף קאיין ומלח. מכסים ומניחים במקום חם עד שמוכנים לשימוש עבור הביצים בנדיקט. אם הרוטב נעשה סמיך מדי, להקציף כמה טיפות של מים חמים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
בראון את הבייקון במחבת בינונית וטוסט מאפינס אנגלית, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה תחת המטגן. מלא מחבת nonstick 10 אינץ חצי מלאה במים.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים חומץ לבן למי הבישול. זה יגרום ביצה לבן לבשל מהר יותר, כך שזה לא התפשט. מביאים לרתיחה איטית. בעדינות לשבור 1 של הביצים לתוך המים דואג לא לשבור אותו. חזור עם שאר הביצים. הפחת את החום לרתיחה עדינה. מבשלים 3 1/2 דקות עד ביצה לבן מוגדר חלמון נשאר רך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1
הנח פרוסת בייקון קנדי על גבי כל חצי מאפין, ואחריו ביצה עלומה. מתבלים במלח ופלפל. רוטב הולנדז עם כפית על הביצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כף גבינת צ'דר דלת שומן מגוררת1 כף גבינת צ'דר דלת שומן מגוררת
ביצה עלומהביצה עלומה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר