קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הולנדז

רוטב הולנדז
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קאיין, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו רוטב הולנדז, רוטב הולנדז, ו רוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להקציף במרץ את חלמוני ביצה ומיץ לימון יחד בקערת נירוסטה ועד התערובת מעובה הוכפל נפח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הקערה על סיר המכיל בקושי מבעבע מים (או להשתמש בדוד כפול,) המים לא צריכים לגעת בתחתית הקערה. המשך לטאטא במהירות. תיזהר לא לתת לביצים להתחמם יותר מדי, או שהן יתערבלו. טפטוף איטי בחמאה המומסת וממשיך לטאטא עד שהרוטב מתעבה ומכפיל את הנפח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר מהחום, להקציף קאיין ומלח. מכסים ומניחים במקום חם עד שמוכנים לשימוש עבור הביצים בנדיקט. אם הרוטב נעשה סמיך מדי, להקציף כמה טיפות של מים חמים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
בראון את הבייקון במחבת בינונית וטוסט מאפינס אנגלית, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה תחת המטגן. מלא מחבת nonstick 10 אינץ חצי מלאה במים.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים חומץ לבן למי הבישול. זה יגרום ביצה לבן לבשל מהר יותר, כך שזה לא התפשט. מביאים לרתיחה איטית. בעדינות לשבור 1 של הביצים לתוך המים דואג לא לשבור אותו. חזור עם שאר הביצים. הפחת את החום לרתיחה עדינה. מבשלים 3 1/2 דקות עד ביצה לבן מוגדר חלמון נשאר רך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1
הנח פרוסת בייקון קנדי על גבי כל חצי מאפין, ואחריו ביצה עלומה. מתבלים במלח ופלפל. רוטב הולנדז עם כפית על הביצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון קנדיבייקון קנדי
ביצה עלומהביצה עלומה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר