רוטב הולנדז
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קאיין, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו רוטב הולנדז, רוטב הולנדז, ו רוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להקציף במרץ את חלמוני ביצה ומיץ לימון יחד בקערת נירוסטה ועד התערובת מעובה הוכפל נפח.
מניחים את הקערה על סיר המכיל בקושי מבעבע מים (או להשתמש בדוד כפול,) המים לא צריכים לגעת בתחתית הקערה. המשך לטאטא במהירות. תיזהר לא לתת לביצים להתחמם יותר מדי, או שהן יתערבלו. טפטוף איטי בחמאה המומסת וממשיך לטאטא עד שהרוטב מתעבה ומכפיל את הנפח.
הסר מהחום, להקציף קאיין ומלח. מכסים ומניחים במקום חם עד שמוכנים לשימוש עבור הביצים בנדיקט. אם הרוטב נעשה סמיך מדי, להקציף כמה טיפות של מים חמים לפני ההגשה.
בראון את הבייקון במחבת בינונית וטוסט מאפינס אנגלית, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה תחת המטגן. מלא מחבת nonstick 10 אינץ חצי מלאה במים.
מוסיפים חומץ לבן למי הבישול. זה יגרום ביצה לבן לבשל מהר יותר, כך שזה לא התפשט. מביאים לרתיחה איטית. בעדינות לשבור 1 של הביצים לתוך המים דואג לא לשבור אותו. חזור עם שאר הביצים. הפחת את החום לרתיחה עדינה. מבשלים 3 1/2 דקות עד ביצה לבן מוגדר חלמון נשאר רך.
הנח פרוסת בייקון קנדי על גבי כל חצי מאפין, ואחריו ביצה עלומה. מתבלים במלח ופלפל. רוטב הולנדז עם כפית על הביצים.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.