רוטב הספגטי של סטפני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הרוטב שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם בזיליקום, רסק עגבניות, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: לזניה סקווש ספגטי ~ ידידותי למקפיא, מטבל הטאקו של סטפני, ו ...מהמטבח של סטפני.
הוראות
1
בבישול איטי לטגן יחד את הבצל, שום, פלפל ירוק, ושמן צמחי. מבשלים עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פלפל ירוק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, סוכר, מלח ופלפל שחור טחון. מבשלים 2 עד 3 שעות על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
עגבנייה
אורגנו
פטרוזיליה
באזיל!
סוכר
מלח
3
תן לרוטב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
4
יוצקים רוטב לתוך מיכלי מקפיא בגודל ליטר. חנות במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
5
כאשר מוכן להשתמש ברוטב, מערבבים בפחית של רסק עגבניות.