רוטב העגבניות של הווארד
אם יש לכם מים, יין, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו עוגיות דבשה של סבתא הווארד, עוגת בננה של מארי הווארד, ו רוטב נומטו בסיסי (רוטב עגבניות ללא עגבניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; לטגן 7 דקות או עד מכרז. מערבבים במים ומרכיבים הנותרים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, עד מופחת על 6 כוסות (כ 1 1/2 שעות).