רוטב חמוציות עם אגוזי פקאן מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רוטב חמוציות עם אגוזי פקאן מסוכרים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, מלח כשר, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם פקאנים מסוכרים ורוטב דולצ'ה, רוטב חמוציות מסוכר, ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הפקאן: מחממים תנור ל 163°.
לטאטא יחד סוכר חום, קינמון, מלח, אגוז מוסקט, וקיין בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לשלב טוב.
מוסיפים בפקאנים וזורקים לאגוזי מעיל ביסודיות עם תערובת סוכר.
מורחים פקאנים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מעבירים לתנור ואופים במשך 15 דקות.
הסר פקאן מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן בערך לקצוץ.
מערבבים חמוציות, סוכר חום, סוכר לבן, מים, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער מתחילים פופ, על 5 דקות. לחץ פירות יער נגד צד של מחבת עם כף עץ ולהמשיך לבשל עד פירות יער נשברו רוטב מתעבה עקביות דמוית ריבה, על 5 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 30 דקות. התאם עקביות עם מים לפי הצורך. מערבבים בפקאנים.
מגישים מיד או במקום במיכל אטום ולאחסן במקרר. ניתן להגיש קר או מחומם.