רוטב חמוציות תפוח קינמון
גשו לסופר וקנו סוכר, עמילן תירס, מיץ חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוח קינמון חמוציות רוטב, קינמון תפוח חמוציות קראנץ, ו פנקייק אוכמניות תפוח קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני על חום בינוני, מוסיפים את מיץ חמוציות, חמוציות, קינמון וסוכר. מביאים לרתיחה ולתת לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאוכמניות התרככו והתפוחים רכים, כ -5 דקות.
הסר 8 אונקיות של הנוזל לקערה קטנה ולהקציף בקורנפלור. לאט להוסיף את תערובת מיץ קורנפלור (slurry) לתערובת חמוציות, ערבוב כל הזמן. מבשלים עוד 5 דקות.
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערת הגשה. מקררים עד מעובה, כ -30 דקות.
תסיר את מקלות הקינמון ותגיש.