נסו רוטב כפרי עם מרווה, רוטב נקניק מרווה, ו מרווה, רוטב נקניק ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
הלחם צריך להיות מעופש לחלוטין. אם לא, להפיץ את הקוביות על תבנית אפייה ולשים בתנור נמוך (250 מעלות) במשך כ 1 שעה לייבש אותם. (אני חושב קליית אור זה נותן את הרוטב טעם טוב יותר.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את בשר הנקניק ומחממים אותו, מפרקים את הבשר לחתיכות בגודל של רבע. זה לא צריך להיות מדויק.