נסו רוטב כפרי עם מרווה, רוטב נקניק מרווה, ו מרווה, רוטב נקניק ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
הלחם צריך להיות מעופש לחלוטין. אם לא, להפיץ את הקוביות על תבנית אפייה ולשים בתנור נמוך (250 מעלות) במשך כ 1 שעה לייבש אותם. (אני חושב קליית אור זה נותן את הרוטב טעם טוב יותר.)
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את בשר הנקניק ומחממים אותו, מפרקים את הבשר לחתיכות בגודל של רבע. זה לא צריך להיות מדויק.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
מים כדי לאפשר
4
מעבירים בשר ממחבת לקערה גדולה, באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים בצל וסלרי למחבת. לאחר 1 דקה, מוסיפים את התפוחים ומבשלים 2 דקות נוספות.