קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות89
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, הרבה פטרוזיליה ופסטה

הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, הרבה פטרוזיליה ופסטה
הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, שפע של פטרוזיליה, ופסטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עדשים של דבורה מדיסון, הטנג'לו של דבורה מדיסון-פודינג מנדרינה, ו שני ריבי הריבס של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור הפרחים כרובית וליבה על מים רותחים במשך כ 3 דקות. תטעם חתיכה. זה צריך להיות על סף רוך ולא מבושל לגמרי. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרוביתפרחים כרובית
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים את השמן במחבת רחבה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ואת הזעפרן ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל רך, 6 דקות בערך. הקיטור יפעיל את הזעפרן כך שהוא מכתים וטעמים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיף את השום, פתיתי פלפל, וכמה צביטות של הפטרוזיליה, לתת להם מערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הכרובית. לזרוק את הכרובית כדי לצפות אותו עם התבלינים, להוסיף 1/2 כוס מים, ומבשלים על חום בינוני עד הכרובית הוא רך, רק כמה דקות. מתבלים במלח, זורקים חצי מהפטרוזיליה הנותרת, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
בעוד הכרובית מבשלת, מבשלים את הפסטה במים רותחים מתובל במלח עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מסננים, מעבירים לקערה מחוממת, וזורקים עם כמה כפות שמן והפטרוזיליה הנותרת. טעם מלח, ואז כפית על הפסטה, לנענע חלק ממנו לתוך סדקי הפסטה, לגרר את הגבינה על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
וריאציה עם שרימפס: כאשר שרימפס מפרץ פראי בעונה, לנצל את הטוב המתוק שלהם. לקלף שרימפס 1 פאונד, ואז לטגן אותם מעל חום גבוה בשמן זית עד ורוד ומוצק, לאחר 5 דקות בערך. לזרוק אותם עם שום קצוץ ופטרוזיליה ולחלק אותם בין צלחות פסטה בודדות או ערימה אותם על גבי המנה הקהילתית. תשמיט את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה