הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, הרבה פטרוזיליה ופסטה
הכרובית של דבורה מדיסון עם זעפרן, פתיתי פלפל, שפע של פטרוזיליה, ופסטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 286 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שום, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עדשים של דבורה מדיסון, הטנג'לו של דבורה מדיסון-פודינג מנדרינה, ו שני ריבי הריבס של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור הפרחים כרובית וליבה על מים רותחים במשך כ 3 דקות. תטעם חתיכה. זה צריך להיות על סף רוך ולא מבושל לגמרי. תניח את זה בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה.
מחממים את השמן במחבת רחבה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הזעפרן ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל רך, 6 דקות בערך. הקיטור יפעיל את הזעפרן כך שהוא מכתים וטעמים את הבצל.
מוסיף את השום, פתיתי פלפל, וכמה צביטות של הפטרוזיליה, לתת להם מערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הכרובית. לזרוק את הכרובית כדי לצפות אותו עם התבלינים, להוסיף 1/2 כוס מים, ומבשלים על חום בינוני עד הכרובית הוא רך, רק כמה דקות. מתבלים במלח, זורקים חצי מהפטרוזיליה הנותרת, ומתחממים.
בעוד הכרובית מבשלת, מבשלים את הפסטה במים רותחים מתובל במלח עד אל דנטה.
מסננים, מעבירים לקערה מחוממת, וזורקים עם כמה כפות שמן והפטרוזיליה הנותרת. טעם מלח, ואז כפית על הפסטה, לנענע חלק ממנו לתוך סדקי הפסטה, לגרר את הגבינה על גבי, ומגישים.
וריאציה עם שרימפס: כאשר שרימפס מפרץ פראי בעונה, לנצל את הטוב המתוק שלהם. לקלף שרימפס 1 פאונד, ואז לטגן אותם מעל חום גבוה בשמן זית עד ורוד ומוצק, לאחר 5 דקות בערך. לזרוק אותם עם שום קצוץ ופטרוזיליה ולחלק אותם בין צלחות פסטה בודדות או ערימה אותם על גבי המנה הקהילתית. תשמיט את הגבינה.