רוטב לחם איטלקי
המתכון רוטב לחם איטלקי מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם משמשים ג'וליאן, דובדבנים טארט, מרק עוף נתרן מופחת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה, לחם איטלקי מכונת לחם (אפוי בתנור), ו רוטב איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מוסיפים קוביות לחם; להפריש. במחבת 12 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני עד חום בהיר.
הסר מהחום; מערבבים מרווה, מלח ופלפל.
יוצקים חמאה מרווה על קוביות לחם ולזרוק בעדינות. על 2 גליונות עוגיות, פרושים קוביות לחם מתובלות.
אופים 15 דקות או עד חום בהיר; לחזור קערה.
בינתיים, בקערה בינונית, מניחים את הפירות היבשים.
הוסף מים רותחים כדי לכסות ולאפשר לעמוד לפחות 10 דקות כדי שמנמן ולרכך פירות.
מסננים; מוסיפים לקוביות לחם מתובלות.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191°. באותו מחבת, להמיס הנותרים 1/4 כוס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר לחמאה; מבשלים 7 עד 10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים.
מוסיפים לתערובת ההלבשה בקערה; מטילים בעדינות. מערבבים במרק. מערבבים ביצים מוכות רק עד מעורבב.
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. רוטב כפית לתבנית אפייה.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב.