רוטב לחם התירס של סבתא ליזי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את רוטב לחם התירס של סבתא ליזי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 546 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס, בצל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב לחם התירס של גרנדמן אסטל, ההלבשה היוונית של סבתא שלי, ו רוטב העופות של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
מניחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה וטוסטים בתנור עד להשחמה קלה, 30 דקות, הופכים פעם אחת לאחר 15 דקות. מניחים בצד להתקרר. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
במחבת בינונית הקפיצו את הבצלים בשומן ההודו עד שהם שקופים ומתרככים אך לא משחימים, כ -5 דקות. בקערה גדולה מאוד מפוררים את לחם התירס של חלב החמאה, קוביות הלחם הקלוי ופירורי הקרקר.
מוסיפים את הבצל והביצים וזורקים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת.
מוסיפים 3 כוסות מהמרק ומערבבים אותו היטב, מוסיפים עוד לפי הצורך להכנת רוטב לח מאוד אך לא מרק. מתבלים במלח ופלפל.
אופים בתבנית המוכנה עד להשחמה קלה, כ -15 דקות.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ברזל יצוק בגודל 9 אינץ ' מתובלת היטב ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מכניסים את קמח התירס לקערת ערבוב גדולה. יוצרים באר בקמח התירס ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. בעזרת מזלג מערבבים מספיק מחלב החמאה ליצירת בלילה סמיכה אך ניתן לשפוך אותה בקלות למחבת החמה. יתכן שלא תזדקק לכל 3 הכוסות.
שופכים בזהירות את הבלילה למחבת. השמן יעלה סביב הקצוות. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להחליק את זה מעל החלק העליון של הבלילה. ממשיכים לחמם על הכיריים למשך דקה 1, ולאחר מכן מעבירים את המחבת לתנור ואופים את לחם התירס עד להשחמה מעל, כ -20 דקות. הופכים מיד את לחם התירס על מתלה קירור כדי לשמור על קרום פריך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דוקטור ה. תאניש (ארבן מיללר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט]()
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
היין מציג זר בולט של פירות אדומים וצהובים בשלים מאוד עם תווים אקזוטיים ומעט חריפים עם חומציות משולבת היטב. המינרליות הסלטית האופיינית כל כך למוזל מוסיפה מורכבות נוספת.יין זה תואם מאכלים עדינים מצוין. נסה את היין הזה עם עגל, רכיכות, עוף קלוי או דגים.