קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את רוטב לחם התירס של סבתא ליזי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 546 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס, בצל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב לחם התירס של גרנדמן אסטל, ההלבשה היוונית של סבתא שלי, ו רוטב העופות של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה וטוסטים בתנור עד להשחמה קלה, 30 דקות, הופכים פעם אחת לאחר 15 דקות. מניחים בצד להתקרר. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במחבת בינונית הקפיצו את הבצלים בשומן ההודו עד שהם שקופים ומתרככים אך לא משחימים, כ -5 דקות. בקערה גדולה מאוד מפוררים את לחם התירס של חלב החמאה, קוביות הלחם הקלוי ופירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שומן טורקיהשומן טורקיה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הבצל והביצים וזורקים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מוסיפים 3 כוסות מהמרק ומערבבים אותו היטב, מוסיפים עוד לפי הצורך להכנת רוטב לח מאוד אך לא מרק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
אופים בתבנית המוכנה עד להשחמה קלה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ברזל יצוק בגודל 9 אינץ ' מתובלת היטב ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים את קמח התירס לקערת ערבוב גדולה. יוצרים באר בקמח התירס ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. בעזרת מזלג מערבבים מספיק מחלב החמאה ליצירת בלילה סמיכה אך ניתן לשפוך אותה בקלות למחבת החמה. יתכן שלא תזדקק לכל 3 הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
שופכים בזהירות את הבלילה למחבת. השמן יעלה סביב הקצוות. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להחליק את זה מעל החלק העליון של הבלילה. ממשיכים לחמם על הכיריים למשך דקה 1, ולאחר מכן מעבירים את המחבת לתנור ואופים את לחם התירס עד להשחמה מעל, כ -20 דקות. הופכים מיד את לחם התירס על מתלה קירור כדי לשמור על קרום פריך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דוקטור ה. תאניש (ארבן מיללר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
היין מציג זר בולט של פירות אדומים וצהובים בשלים מאוד עם תווים אקזוטיים ומעט חריפים עם חומציות משולבת היטב. המינרליות הסלטית האופיינית כל כך למוזל מוסיפה מורכבות נוספת.יין זה תואם מאכלים עדינים מצוין. נסה את היין הזה עם עגל, רכיכות, עוף קלוי או דגים.