רוטב לחם תירס, נקניק וג'לפנו של דונה
רוטב התירס, הנקניק והג'לפנו של דונה עשוי להיות רק המתכון הדרומי שאתה מחפש. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם יש לכם חמאה, בצל, פירורי לחם וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . לחם תירס עם גבינת ג'לפנו , מלית לחם תירס ג'לפנו ולחם תירס ג'לפנו צ'דר בקערה אחת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אחת בגודל 9x9 אינץ'.
במחבת כבדה ממיסים 8 כפות חמאה על אש נמוכה.
מטגנים את הבצל והפלפלים עד לריכוך.
מניחים נקניק במחבת; מפוררים ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, ומעבירים לקערה גדולה.
שלבו את תערובת הנקניק עם תערובת המלית, פירורי לחם, ציר עוף, ביצה ומלח ופלפל.
מערבבים היטב ומעבירים את הרוטב לתבנית המוכנה. מנקדים בשארית החמאה.