קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות29
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב ללחם תירס

רוטב ללחם תירס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את רוטב לחם תירס. מנה אחת מכילה 1416 קלוריות , 69 גרם חלבון ו -84 גרם שומן . מתכון ללא חלב זה מגיש 6 ומחירו 3.35$ למנה . זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כשעתיים ו-5 דקות . גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, רוזמרין, מלוחים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם ציון של 71% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוטב ללחם תירס , רוטב ללחם תירס ורוטב ללחם תירס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שלבו את תיבול העופות, ירכי העוף, צוואר העוף, השום, המרווה, המלוח אם משתמשים בו, טימין, רוזמרין, בצל, 1/2 כפית מלח ו-8 כוסות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים שעה אחת. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 צווארי עוף2 צווארי עוף
צווארי עוףצווארי עוף
לחם תירס בן יוםלחם תירס בן יום
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
לחם תירס בן יום, מפוררלחם תירס בן יום, מפורר
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
1 ענף מלוח, לא חובה1 ענף מלוח, לא חובה
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
2
לרוטב: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשתמרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
3
מחממים את שומן הבייקון במחבת קפיצה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
טימין טרי קצוץ או טימין מיובשטימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים את הסלרי, הבצל והפלפלים הירוקים אם משתמשים, ומטגנים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פלפל ירוק קצוץ, לא חובהפלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צדפות מוקפצותצדפות מוקפצות
5
מוסיפים 1 כוס ממרק העוף הביתי, לחם התירס, המרווה, התימין והלחם עתיק יומין אם משתמשים בו; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'; התערובת תהיה לחה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים עד להשחמה בקצוות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מגישים עם חמוציות, אגוזי פקאן או אגוזי מלך, וצדפות או עוף.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את הדרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרו-בונו ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-12 דולר.
פרו-בונו ריזלינג
פרו-בונו ריזלינג
כניסה חדה עם גוף מאוזן; מעוגל עם חומציות מבריקה.