אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, רוטב מרינרה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 38 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שן שום, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 90%, המנה הזאת היא עצומה. הטוב ביותר אי פעם רוטב מרינדה, רוטב מרינרה, ו רוטב מרינרה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את השמן על להבה בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הסלרי, הגזר ו -1 / 2 כפית כל מלח ופלפל.