רוטב מרינרה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, רוטב מרינרה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 38 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שן שום, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 90%, המנה הזאת היא עצומה. הטוב ביותר אי פעם רוטב מרינדה, רוטב מרינרה, ו רוטב מרינרה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מחממים את השמן על להבה בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מוסיפים את הסלרי, הגזר ו -1 / 2 כפית כל מלח ופלפל.
קולים עד שכל הירקות רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה, ומבשלים ללא כיסוי על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך, בערך 1 שעה.
הסר וזורק את עלי הדפנה. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם.
(הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מצננים, ואז מכסים ומכניסים למקרר. לחמם מחדש על אש בינונית לפני השימוש.)