רוטב מרק תירס וצדפות
רוטב מרק תירס וצדפות עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 611 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בס פסים בגריל, גרעינים תירס, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: מרק צדפות ותירס, מרק צדפות עם תירס, ו זעפרן צדפות מרק תירס.
הוראות
יש לשטוף סיר, ולהמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצלצלים וסלרי; מבשלים עד שהם מתחילים לרכך, כ 4 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות 3/4 אינץ'; מוסיפים למחבת יחד עם גרעינים תירס וגרוטאות, טימין, עלה דפנה.
הוסף שמורות בישול נוזלי וקרם, ומערבבים לשלב. כיסוי; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, 20 עד 25 דקות.