רוטב נקניק
אם יש לכם פלפל, מלח כשר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו רוטב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים נקניק בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה. מבשלים נקניק, פירוק עם כף עץ, עד השחמה מבושל דרך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר נקניק לצלחת, משאיר טפטוף במחבת. אם פחות מ 3 כפות של טפטוף להישאר, להמיס מספיק חמאה במחבת שווה על 3 כפות.
לטאטא קמח לתוך טפטוף נקניק ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת חום בהיר, על 1 דקה. לאט לאט לטאטא בחלב ולהביא לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעט מעובה, כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בנקניק, מרווה (אם משתמשים), ופלפל אדום מרוסק (אם משתמשים).
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. השתמש באופן מיידי.