קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

פנצנלה

פנצנלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את Panzanellan. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני והטבעוני הנטול חלב, לקטו אובו, מכיל 72 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת 58 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שמן זית, מלח כשר, מלח כשר ולחם. 2949 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 63%. מתכונים דומים: פנצנלה, פנצנלה ופנצנלה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת סאפה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הלחם והמלח; מבשלים על אש נמוכה עד בינונית, מערבבים לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות מרגרינה או חמאה4 כפות מרגרינה או חמאה
6 פלפלים אדומים, קצוצים גס6 פלפלים אדומים, קצוצים גס
4
מוסיפים עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
5
לוויניגרט, טורפים את כל המרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס פירה בטטה, קרה3/4 כוס פירה בטטה, קרה
6
בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, המלפפון, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב, הבצל האדום, הבזיליקום והצלפים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
1 חבילה (6-1/2 אונקיות) אורז ברוקולי גראטן ותערובת ורמיצ'לי1 חבילה (6-1/2 אונקיות) אורז ברוקולי גראטן ותערובת ורמיצ'לי
1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף
חומוס גויה®חומוס גויה®
פחית אחת (15.5 אונקיות) חומוס GOYA® דל נתרן, מרוקן ושטוףפחית אחת (15.5 אונקיות) חומוס GOYA® דל נתרן, מרוקן ושטוף
צלפיםצלפים
לוקטלי פקורינו רומנולוקטלי פקורינו רומנו
ציוד שתשתמש בו
12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים12 על לחמי חיטה מלאה או לבש רגילים
7
מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים עם הוויניגרט. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים ו/או ירוקים ללא גרעינים2 כוסות ענבים אדומים ו/או ירוקים ללא גרעינים
1-1/2 כוסות ציר עוף1-1/2 כוסות ציר עוף
ויניגרטויניגרט
8
מגישים, או נותנים לסלט לשבת כחצי שעה כדי שהטעמים יתמזגו.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפנצנלה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Argyle Reserve Pinot Noir. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator