לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את Panzanellan. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני והטבעוני הנטול חלב, לקטו אובו, מכיל 72 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת 58 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שמן זית, מלח כשר, מלח כשר ולחם. 2949 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 63%. מתכונים דומים: פנצנלה, פנצנלה ופנצנלה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת סאפה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הלחם והמלח; מבשלים על אש נמוכה עד בינונית, מערבבים לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות מרגרינה או חמאה
6 פלפלים אדומים, קצוצים גס
4
מוסיפים עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
5
לוויניגרט, טורפים את כל המרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס פירה בטטה, קרה
6
בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, המלפפון, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב, הבצל האדום, הבזיליקום והצלפים.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפנצנלה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Argyle Reserve Pinot Noir. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-30 דולר.
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator