רוטב נקניק
רוטב נקניקייה יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, נקניק חזיר טחון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו רוטב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
הסר נקניק, לנקז ולהניח בצד.
יוצקים את רוב השומן מהמחבת, משאיר בערך 2 עד 3 כפות. להחזיר מחבת לחום בינוני-נמוך ולהוסיף קמח. באמצעות מקציף, מערבבים במרץ עד צורות roux, גירוד תחתית המחבת. להפחית את החום נמוך ולתת roux לבשל לפחות 5 דקות, ערבוב מדי פעם. סבתא תמיד "שרפה"את שלה בכוונה.
מוסיפים חלב בזרם, מקציפים כל הזמן. לאחר הוספת כ 2 1/2 כוסות, להפוך את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב כל הזמן. מביאים רוטב לרתיחה ומבשלים לעובי הרצוי.
מוסיפים עוד חלב אם רצוי רוטב דק יותר. אתה יכול גם להוסיף קצת נקניק מבושל ומתפורר לרוטב.