תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רוטב עגבניות איטלקי קלאסי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 100 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, שום, רסק עגבניות מיובש בשמש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו רוטב פוטנסקה איטלקי קלאסי, רוטב עגבניות קלאסי, ו
הוראות
1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף שמן, ומניחים על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים בצל ושום; לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים עגבניות ומרכיבים הנותרים. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד מעובה.