רוטב עוף ולחם תירס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב עוף ולחם תירס דרומי, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
Saut הראשון 4 מרכיבים בשמן חם במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד במכרז.
הסר ממחבת; לנגב מחבת נקי.
מערבבים יחד תערובת קמח תירס, חלב חמאה, הבא 4 מרכיבים רק עד לחלחל. מערבבים בתערובת בצל ועוף רק עד מעורבב.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת 12 אינץ חם.
אופים ב 425 במשך 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.