רוטב ערמונים צלוי
רוטב נקניק ערמוני קלוי עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו לחם שאור, שמן זית, ערמונים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: ערמונים קלויים ורוטב נקניק, רוטב נקניק וערמונים, ו רוטב ערמונים עם נקניקייה / מלית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F וחמאה 9 על ידי 11 אינץ ' תבנית אפייה.
במעבד מזון מחית את הגזר, בצל, סלרי ומרווה עד שיש לך עיסת בסדר. הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה וחום את הנקניק בקצת שמן זית. ברגע שיש לך צבע חום נחמד והשומן שניתנו-כ 5 דקות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הנקניק ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את עיסת הירקות למחבת ולטגן עד שרוב הלחות התאדתה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים לקערת הערבוב עם הנקניק ומוסיפים גם את פירורי הלחם והערמונים.
מערבבים יחד ציר עוף, שמנת וביצה.
יוצקים את התערובת הרטובה על תערובת ההלבשה. מתבלים ומקפלים הכל ביחד.
יוצקים לתוך צלחת קלייה ואופים במשך 30 עד 35 דקות עד חום זהוב על החלק העליון (אם זה מקבל חום מדי לפני 30 דקות הוא למעלה, אוהל עם נייר).