רוטב פאדג' חם Ghirardelli®
. לך לחנות ותביא את חטיף השוקולד גירארדלי קקאו מריר-מתוק, מים, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, רוטב פאדג'חם, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם.
הוראות
בסיר כבד, מערבבים את השוקולד, החמאה, הסוכר, המים וסירופ התירס על אש בינונית. מערבבים את התערובת ללא הרף עד שהשוקולד והחמאה נמסו והסוכר נמס.
כאשר הרוטב מגיע לרתיחה, להנמיך את החום ולהמשיך רותחים בעדינות במשך 10 דקות.
הסר את הרוטב מעובה מן החום ומערבבים את הוניל. השתמש מיד או לאחסן מכוסה במקרר