רוטב פטריות ופרושוטו: ראגו די פונגי אי פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.24 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 617 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרושוטו, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו עוף פרושוטו ופונטינה ברוטב פטריות לימון, פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, ו עוף פרושוטו ופונטינה עם רוטב שמנת פטריות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית והפרושוטו בסיר כבד של 4 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
קולים את הבצלים לחום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הפטריות והפטרוזיליה, ומקפיצים עד שהפטריות חומות זהובות עשירות, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
5
מוסיפים את רוטב העגבניות הבסיסי ומביאים לבועה תוססת. מבשלים, לא מכוסים, במשך 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת לכאב וזורקים לציפוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
7
מגישים מיד, עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.