קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

רוטב פטריות ופרושוטו: ראגו די פונגי אי פרושוטו

רוטב פטריות ופרושוטו: ראגו די פונגי אי פרושוטו
רוטב פטריות ופרושוטו: ראגו די פונגי אי פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.24 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 617 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרושוטו, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו עוף פרושוטו ופונטינה ברוטב פטריות לימון, פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, ו עוף פרושוטו ופונטינה עם רוטב שמנת פטריות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית והפרושוטו בסיר כבד של 4 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
קולים את הבצלים לחום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים את הפטריות והפטרוזיליה, ומקפיצים עד שהפטריות חומות זהובות עשירות, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
מוסיפים את רוטב העגבניות הבסיסי ומביאים לבועה תוססת. מבשלים, לא מכוסים, במשך 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת לכאב וזורקים לציפוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
7
מגישים מיד, עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח