רוטב פטריות לינגוויני & Oyster
רוטב פטריות לינגוויני & Oyster יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם ארוגולה, שמן זית כתית מעולה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מערבבים מטגנים Maitake פטריות ובשר עם רוטב צדפות, לינגוויני עם רוטב פטריות משיי, ו סלמון צלוי עם בייקון עם רוטב פטריות-צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח.בינתיים, במחבת© sautÃ, לחמם את שמן הזית על חום בינוני עד כמעט עישון.
מוסיף את השום ואת© sautà עד השחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף ורמוט אדום מתוק. להחליף את המחבת על המבער, להוסיף את פטריות צדפות וחמאה, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עד מופחת בחצי. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום ולשמור על חום.זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
מוסיפים את הפסטה החמה לפטריות ומערבבים בעדינות על אש בינונית למשך 1 דקות כדי לצפות את האטריות.
הוסף את ארוגולה וזרוק במשך 30 שניות, או עד שנבל.
מעבירים למנה חמה, מפזרים גבינה ומגישים מיד.