רוטב פיצה ובצק
רוטב פיצה ובצק הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רוטב זה יש 476 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמרים, עגבניות משומרות, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. נסו בצק פיצה תוצרת בית ורוטב-האיטלקיבחירה, בצק פיצה פטריות רך תוצרת בית והעתק פיצה רכה של חתול, ו בצק פיצה {תרד מוקפץ ופיצה פטריות} (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים וסוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות.
במעבד מזון שלבו קמח, תיבול איטלקי ומלח. דופק עד מעורב.
מוסיפים תערובת שמרים, בירה שטוחה ושמן. דופק עד שנוצר כדור. מגרדים בצק על משטח מקומח קלות, ולשים מספר דקות עד שהבצק חלק ואלסטי. אפשר לבצק לנוח 2 עד 3 דקות. מחלקים בצק לשניים, ומעצבים לכדורים.
מניחים כדורי בצק בקערות נפרדות, ומכסים בניילון. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר למשך כ 1 שעה, ולאחר מכן לאחסן במקרר לילה.
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
קולים בצל עד שהם רכים. מערבבים שום, ומבשלים במשך 1 דקה. מרסקים עגבניות לסיר.
מוסיפים רסק עגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה ואורגנו. מבשלים במשך 10 דקות.