רוטב פסטה-טבעוני
רוטב פסטה-טבעוני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם פלפל טחון, פלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל, פסטה טבעונית עם רוטב עגבניות שמנת, ו פסטה ברוטב דלורית טבעוני.
הוראות
מערבבים סלרי, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב, גזר, בזיליקום, אורגנו, טימין, מלח ופלפל שחור יחד בקערה עד שהירקות מצופים באופן שווה בתיבול.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן חם עד בצל רך ושום הוא חום זהוב בהיר, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים תערובת ירקות למחבת; מבשלים ומערבבים עד חם, 3 עד 5 דקות.
מערבבים עגבניות ויין אדום 1/4 כוס בסיר גדול על אש נמוכה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות מתחילות להתרכך, 15 עד 20 דקות.
יוצקים תערובת עגבניות לתוך בלנדר עם הנותרים 1/4 כוס יין אדום קורנפלור עד לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה.
להחזיר עגבניות מעורבבות לסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים תערובת ירקות דרך רוטב עגבניות; מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה, על 1 שעה.