רוטב צ'ילה האדום
רוטב צ'ילה האדום יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 19 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, אורגנו, מאסה קרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, רוטב צ'ילה ורדה Tomate (akan AWESOME-sauce), ו רוטב צ'ילה האדום (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים וזרעים מצ ' ילי; קוצצים גס.
מניחים צ ' ילי תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק כדי למדוד 1/4 כוס.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים צ ' ילי טחון; מערבבים היטב. מערבבים 1 מרק עוף כוס.
מוסיפים את מרק העוף 1 כוס הנותרים, 2 כוסות מים, אורגנו מיובש, ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 3 כוסות( כ 20 דקות), ערבוב מדי פעם.
מפזרים מאסה הרינה מעל תערובת צ ' ילה; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט; להסיר מהחום.
מניחים חצי תערובת צ ' ילה בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר קיטור לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הליך עם שאר תערובת צ ' ילה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller Cava Rosado עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.