חם מתוק הבנרו רוטב צ'ילה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 48 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 13 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו -20 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, טעם עשן נוזלי, פלפלי ג'לפנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 35%. נסו פורל קרום פקאן עם רוטב צ'ילה אפרסק-הבנרו, צדפות עם רוטב קוקוס הבנרו וסלסת מנגו הבנרו, ו מתוק צ'ילה רוטב טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פלפלים של הבנרו, פלפלי ג 'לפנו ופלפלי פרזנו בבלנדר על הגדרת' נוזלי ' עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
פלפל פרזנו
צ ' ילי Habanero
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים מים, חומץ, בצל, סוכר חום, אבקת שום ועשן נוזלי לפלפלים מחית. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ונוזלית; מתבלים במלח. תערובת שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
עשן נוזלי
דיאט קרם סודה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
יוצקים רוטב צ ' ילה לכלי זכוכית מעוקר עם חותם הדוק; מקררים למשך הלילה.
קאווה, גרנאש ושיראז הם אפשרויות נהדרות לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. קלו אמדור קאווה טנדר רוזויט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
קלו אמדור קאווה טנדרה רוז
צבע ורוד עז ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות תפילה של בועות עדינות. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם תווים מסומנים של פירות בר, פטל ודובדבנים המסגרים טעם לוואי יציב ורחב.נהנה במיוחד כאפריטיף, קלוס אמדור רוז עושה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר והוא אלוהי עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות.