קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

רוטב שום לבנוני בסגנון עבה

רוטב שום לבנוני בסגנון עבה
גשו לסופר וקנו שום, מיץ לימון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צלעות חזיר עבות לחתוך עם רוטב שום הרב הזוכה בסיר ריזוטו Lagostina, חציל ממולא בסגנון לבנוני, ו קציצות מתובל בסגנון לבנוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השום, מלח, מיץ לימון, שמן צמחי ושמן זית בצנצנת בגודל ליטר. לטבול בלנדר טבילה בתערובת לתחתית הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מערבבים עם בלנדר במנוחה על החלק התחתון של הצנצנת עד החומרים מתעבים, 1 עד 2 דקות. זווית המיקסר למשוך מרכיבים מן הצדדים של הצנצנת ולהרים אותו לכיוון החלק העליון כדי לשלב טוב יותר. המשך מיזוג עד התערובת מגיעה מרקם דומה מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות