רוטב שוק בקר על פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב Shank בשר על Polentan. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מרק ירקות, מלח כשר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שוק בקר עם פטריות ורוטב חמוציות, חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה, ו שוק בקר צלוי.
הוראות
מתבלים את השוקיים במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים חצי מהקיעות לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, כ -7 דקות.
העברה לצלחת. חזור עם השנקים הנותרים.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן התבשיל.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר וקורט נדיב של מלח ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהירקות רכים מאוד וזהובים, 15 דקות.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת המרק ומביאים לרתיחה. החזירו את השוקיים ואת כל המיצים שהצטברו לתבשיל. מכסים וצמים בתנור במשך 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר את השוקיים לצלחת ולתת מגניב מעט. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לגרד מח מהעצמות.
מוסיף את הבשר ומח לרוטב ולחמם מחדש על חום נמוך בינוני. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומגישים עם פולנטה או פסטה.