קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב שוק בקר על פולנטה

רוטב שוק בקר על פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב Shank בשר על Polentan. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מרק ירקות, מלח כשר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שוק בקר עם פטריות ורוטב חמוציות, חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה, ו שוק בקר צלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מתבלים את השוקיים במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3
מוסיפים חצי מהקיעות לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, כ -7 דקות.
4
העברה לצלחת. חזור עם השנקים הנותרים.
5
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן התבשיל.
6
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר וקורט נדיב של מלח ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהירקות רכים מאוד וזהובים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות ואת המרק ומביאים לרתיחה. החזירו את השוקיים ואת כל המיצים שהצטברו לתבשיל. מכסים וצמים בתנור במשך 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר את השוקיים לצלחת ולתת מגניב מעט. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לגרד מח מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מוסיף את הבשר ומח לרוטב ולחמם מחדש על חום נמוך בינוני. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומגישים עם פולנטה או פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'