קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב שוק בקר על פולנטה

רוטב שוק בקר על פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב Shank בשר על Polentan. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מרק ירקות, מלח כשר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שוק בקר עם פטריות ורוטב חמוציות, חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה, ו שוק בקר צלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את השוקיים במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
מוסיפים חצי מהקיעות לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, כ -7 דקות.
4
העברה לצלחת. חזור עם השנקים הנותרים.
5
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן התבשיל.
6
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר וקורט נדיב של מלח ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהירקות רכים מאוד וזהובים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות ואת המרק ומביאים לרתיחה. החזירו את השוקיים ואת כל המיצים שהצטברו לתבשיל. מכסים וצמים בתנור במשך 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר את השוקיים לצלחת ולתת מגניב מעט. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר לגרד מח מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מוסיף את הבשר ומח לרוטב ולחמם מחדש על חום נמוך בינוני. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומגישים עם פולנטה או פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולנטהפולנטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות