רוטב שוקולד וביסקוויטים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ביסקוויטים ורוטב שוקולד, רוטב שוקולד וביסקוויטים, ו עוגיות עוגת תות עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
חותכים את קיצור עם מזלג עד שזה נראה כמו קמח תירס.
מוסיף את חלב החמאה, קצת בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד מעורב היטב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש קלות 2 או 3 פעמים.
מרדדים את הבצק עם מערוך מקומח לעובי 1/2 אינץ'.
חותכים את הבצק לעיגולים עם חותך 2 אינץ'.
מניחים את הביסקוויטים במחבת ברזל משומנת. תלחץ בעדינות על החלק העליון של הביסקוויטים.
מברשת את הביסקוויטים עם חצי חמאה מומסת ואופים במשך 14 דקות או עד חום זהוב.
מברישים את הביסקוויטים החמים עם שאר החמאה. לפצל את הביסקוויטים לשניים ולצקת רוטב שוקולד על הביסקוויטים החמים.
מחממים חמאה במחבת ברזל יצוק על אש נמוכה.
מערבבים בסוכר, קמח וקקאו. לאט לאט לשפוך 1 כוס חלב למחבת להקציף היטב כדי להסיר גושים.
לטאטא בחלב שנותר, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה, להיזהר לא חרוך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.