רוטב שמנת ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל ויסקי שמנת. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 475 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ויסקי, פלפל, קורטוב של מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: רוטב שמנת מייפל ויסקי, רוטב שמנת פטריות ויסקי, ו אייס ויסקי קפה עם סירופ ויסקי וקצפת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הבצל בחמאה 3 כפות במחבת מעל חום בינוני במשך כמה דקות. כאשר הבצלים חומים, כבה את המבער באופן זמני כדי שלא תצית את המטבח שלך. או את עצמך.
יוצקים בוויסקי. ברגע שהוא מתאדה, להפעיל את המבער על חום בינוני גבוה ויוצקים במלאי הבשר.
מוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם, ולאחר מכן מאפשרים לתערובת לבעבע ולהפחית בחצי.
לטאטא את כף הנותרים של חמאה, ואז להפחית את החום נמוך.
לטאטא ב 1/4 כוס 1/2 כוס שמנת, על פי הטעם שלך. אפשר לרוטב להתבשל ולעבות במשך כמה דקות.