רוטב שמנת פטריות קפה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת קפה עם רוטב פאדג'חם, פחזניות עם גלידת קפה ורוטב שוקולד, ו גלידת קפה עם רוטב שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא שמנת ופולי קפה לרתיחה מעל חום גבוה.
הסר מהחום ולתת לשבת 3 שעות, ערבוב מדי פעם.
במחבת גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שאלוט ופטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה והתרכך, על 10 דקות.
יוצקים שמנת שמורה דרך מסננת למחבת עם פטריות; להשליך פולי קפה. מבשלים עד הקרם מופחת מעט, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.