רוטב תפוחי אדמה
רוטב תפוחי אדמה יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, מלח ופלפל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פירה עם רוטב עגבניות, רוטב המבורגר ופירה, ו עוף עם פירה ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה ישירות על מתלה התנור, ואופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד למכרז.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מניחים בשר טחון ובצל במחבת גדולה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה.
מסננים גריז, ואז מוסיפים את המרק ואבקת השום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לחמם עד מבעבע, ואז להפריש ולחכות לתפוחי האדמה.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ', לפצל אותם חצי לאורכו. לשבור את מרכזי תפוחי האדמה עם מזלג, ואז לשפוך את תערובת בשר טחון מעל.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת.