רול של חמוציות ריבס
רול אוכמניות ריבס רול קופצים הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ריבס, סוכר חום, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). בנדיבות משמנים צלחת אפייה 9x9 אינץ'.
להביא 1 כוס סוכר עם מיץ חמוציות ומים לרתיחה בסיר ולתת להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר את תערובת מיץ חמוציות מהחום ולהניח בצד.
מפזרים 3 כוסות של ריבס קצוץ גס לתחתית המנה מוכנה.
מערבבים את תערובת הביסקוויט, 2 כפות של סוכר חום, אגוז מוסקט, וקינמון יחד בקשת; מערבבים בשמן צמחי וחלב כדי להפוך את הבצק הרך.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח לריבוע של כ -10 סנטימטרים בכל צד; מורחים חמאה על הבצק.
מפזרים 2 כוסות של ריבס קצוץ דק על החמאה; מפזרים את ריבס עם 1/4 כוס סוכר חום 2 כפות של סוכר לבן.
מגלגלים את הבצק בסגנון ג ' לירול, לוחצים בעדינות על התפר למטה, וחותכים את הגליל ל 9 פרוסות. מסדרים את הפרוסות על ריבס בתבנית האפייה.
יוצקים את סירופ חמוציות שמורות על הפרוסות; מפזרים את 2 כפות הסוכר האחרונות.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי הביסקוויט הוא חום זהוב ואת ריבס מבעבע, 25 עד 30 דקות.