רול שקדים הונגרי של גיגי
רול שקדים ההונגרי של גיגי הוא צמחוני לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמרים, קמח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רול אגוז הונגרי, רול-אפים שוקולד שקדים, ו קינמון רול חמאת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מפזרים שמרים מעל 6 כפות חם (כ 11
מים; בואו לעמוד עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים סוכר, 1 חלמון ביצה, 6 כפות חמאה (לחתוך לחתיכות קטנות), ו 1 1/2 כוסות קמח; מערבבים עד לחה באופן שווה.
כדי ללוש עם וו בצק, להכות במהירות בינונית עד הבצק מושך נקי מהקערה, על 5 דקות. ללוש ביד, לגרד בצק על לוח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 10 דקות, הוספת קמח (מעט ככל האפשר) במידת הצורך כדי למנוע דבק; לחזור קערה.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד שהוא נפוח מספיק כדי להחזיק רושם כאשר נלחץ עם אצבע (הבצק לא להכפיל בנפח), על 1 שעה.
עם וו בצק או הידיים, אגרוף אוויר מהבצק; להרים את הבצק מהקערה ולעצב לכדור חלק. ממוקם על מרכז בד מאפה משוריין או מגבת מטבח חלקה מרקם. בצק פאט שטוח; עם מערוך מקומח, להתגלגל לתוך ריבוע 14-15 אינץ'.
ממרח או שווה נקודה שקדים מילוי מעל הבצק כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות. הרם בד מצד אחד לגלגל בצק לתוך כיכר קומפקטית. הרימו בעדינות את כיכר הלחם והניחו תפר על תבנית אפייה בגודל 12 על 17 אינץ'. קמצוץ מסתיים לאטום, ואז לקפל מתחת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים לעמוד במקום חם עד שהבצק נפוח מעט, כ-45 דקות.
בקערה קטנה, לערבב נותר חלמון ביצה עם חלב.
כיכר מברשת עם תערובת חלמון; להשליך כל הנותרים.
אופים כיכר על המדף המרכזי בתנור רגיל או הסעה עד חום זהוב עשיר, כ -45 דקות.
העברה למתלה ולתת מגניב לפחות 1 שעה.
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מילוי שקדים: במעבד מזון, מערבולת 1 כוס שקדים unblanched לארוחה משובחת. במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ', לשלב שקדים, 3/4 כוס צימוקים, 3/4 כוס סוכר, 3/4 כוס חלב, ו 1 כפית קליפת לימון מגוררת. מערבבים מעל חום גבוה עד התערובת עבה מספיק כדי להחזיק שביל נקי במשך כמה שניות כאשר אתה מצייר כף על פני תחתית מחבת. מערבבים 1/2 כפית וניל.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות.