רולאפים לזניה תרד
מתכון לזניה תרד רולאפים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 8 דקות. במנה עיקרית זו יש 886 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רולאפים לזניה, רולאפים לזניה פורטובלו, ו רולאפים לזניית פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים 7 אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; להסיר עם מלקחיים או כפית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים. חזור עם האטריות שנותרו.
מסננים אטריות, ומסדרים בשכבה אחת על מגבות מטבח נקיות. מכסים בניילון נצמד.
מבשלים בצל בשמן חם בסיר על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד בצל הוא בצבע קרמל.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. להזמין תערובת בצל 1/4 כוס.
לטאטא קמח לתוך תערובת בצל נותרת בסיר, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד שהרוטב מעובה מבעבע.
הסר מהחום; מערבבים ב 3/4 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, ו 1/8 כפית. אגוז מוסקט. כפית 1/2 כוס רוטב לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מערבבים יחד תרד, גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, ביצה, שמורות תערובת בצל 1/4 כוס, ונשאר 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
מורחים על 3 כף. תערובת תרד מעל 1 אטריות; להתגלגל בחוזקה, ולמקם, בצד התפר למטה, בתבנית אפייה מוכנה. חזור עם שאריות אטריות ותערובת תרד. נשאר כפית רוטב על רולאפים, ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.