תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רולאפים לזניה תרד. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 8 דקות. מתכונים דומים: רולאפים לזניה תרד, רולאפים לזניה, ו רולאפים לזניה פורטובלו.
הוראות
1
מבשלים 7 אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; להסיר עם מלקחיים או כפית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים. חזור עם האטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מלקחיים
קערה
2
מסננים אטריות, ומסדרים בשכבה אחת על מגבות מטבח נקיות. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
עטיפת פלסטיק
3
מבשלים בצל בשמן חם בסיר על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד בצל הוא בצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. להזמין תערובת בצל 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
5
לטאטא קמח לתוך תערובת בצל נותרת בסיר, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד שהרוטב מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בצל
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
6
הסר מהחום; מערבבים ב 3/4 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, ו 1/8 כפית. אגוז מוסקט. כפית 1/2 כוס רוטב לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.