קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 8 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

רולאפים לזניה תרד

רולאפים לזניה תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רולאפים לזניה תרד. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 8 דקות. מתכונים דומים: רולאפים לזניה תרד, רולאפים לזניה, ו רולאפים לזניה פורטובלו.

הוראות

1
מבשלים 7 אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; להסיר עם מלקחיים או כפית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים. חזור עם האטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
2
מסננים אטריות, ומסדרים בשכבה אחת על מגבות מטבח נקיות. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מבשלים בצל בשמן חם בסיר על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד בצל הוא בצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. להזמין תערובת בצל 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
5
לטאטא קמח לתוך תערובת בצל נותרת בסיר, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד שהרוטב מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום; מערבבים ב 3/4 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, ו 1/8 כפית. אגוז מוסקט. כפית 1/2 כוס רוטב לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מערבבים יחד תרד, גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, ביצה, שמורות תערובת בצל 1/4 כוס, ונשאר 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
תרדתרד
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ביצהביצה
10
מורחים על 3 כף. תערובת תרד מעל 1 אטריות; להתגלגל בחוזקה, ולמקם, בצד התפר למטה, בתבנית אפייה מוכנה. חזור עם שאריות אטריות ותערובת תרד. נשאר כפית רוטב על רולאפים, ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
תרדתרד
רוטברוטב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.