רולאפים עוף בגבינת שום
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, ממרח גבינת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו רולאפים עוף בגבינת שום, רולאפים עוף בגבינת שום, ו גלילי עוף וירקות שום דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חזה עוף פאונד עד דליל החוצה. בצלחת רדודה או קערה לערבב יחד פירורי לחם וגבינה. טובלים צד אחד של כל שד לתוך חמאה מומסת או מרגרינה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור/גבינה.
מניחים מנה של גבינה להפיץ בקצה אחד של כל חזה עוף, בצד של השד לא טבול בתערובת.
מגלגלים כל שד ומאובטחים עם קיסמים.
מניחים rollups בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות ולטפטף כל חמאה או מרגרינה שנותרה על כל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.