רולטיני חצילים
חציל Rollatini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך את כל המטרה קמח, עלי בזיליקום, גבינת ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רולטיני חצילים, רולטיני חצילים, ו רולטיני חצילים.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 3 גיליונות אפייה ואחד 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם ספריי nonstick.
מניחים קמח בקערה רדודה רחבה 1, ביצים בקערה שנייה, ופירורי לחם מעורבבים עם 1 גבינת פרמזן כוס באחרת.
מפזרים כל פרוסת חצילים עם מלח ופלפל. מעיל כל פרוסה עם קמח, אז ביצה מוכה, ולבסוף תערובת פירורי לחם. מסדרים פרוסות חצילים בשכבה אחת על סדינים מוכנים.
אופים חצילים בקבוצות עד הציפוי הוא זהוב, פונה לאחר 15 דקות, על 30 דקות בסך הכל. מגניב על סדינים.
מערבבים גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, בזיליקום, וגבינת פרמזן 1 כוס בקערה בינונית. מילוי העונה עם מלח ופלפל. מחלקים מילוי בין פרוסות חצילים (כ 3 כפות לכל פרוסה); להפיץ באופן שווה. החל מ 1 קצה קצר, לגלגל פרוסות חצילים, מצרף מילוי. סדר לחמניות, צד התפר למטה, בתבנית אפייה מוכנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מחממים תנור ל 350°f. רוטב מרינרה כפית על לחמניות; מפזרים הנותרים 2/3 גבינת פרמזן כוס.
אופים חשופים עד rollatini מחומם דרך גבינת מוצרלה נמס, על 30 דקות.