Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב צ'ימיצ'ורי)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביסטק ארגנטינו אל Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri). המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 244 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח ופלפל, סטייקים מותניים העליון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri), Chimichurri הטוב ביותר : מרינדה Chimichurri ורוטב סטייק, ו סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך chimichurri, לשלב כוסברה, חומץ, שמן, שום, adobo, אורגנו, פלפל, פתיתי צ ' ילה.
יש לשטוף בשר בקר, לטפוח יבש, ולשפשף בכל רחבי עם תערובת תיבול סטייק.
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, להמיס 1 כפית חמאה.
הניחו סטייקים במחבת ומבשלים, הופכים לפי הצורך, לחומים בכל הצדדים, כולל קצוות, כ -10 דקות בסך הכל לנדיר מאוד (אדום במרכז, לחתוך כדי לבדוק). עבור בינוני נדיר, לבשל 2 או 3 דקות יותר. כדי להפחית את הפיזור, לנגב שומן ממחבת עם מגבות נייר.
להעביר סטייקים למגש; להתחמם. אם חתיכות חרוך כהה נמצאים במחבת, למחוק עם מגבת נייר.
מוסיפים חמאה שנותרה למחבת ומערבבים; כאשר נמס, מוסיפים רוטב צ 'ימיצ' ורי.
חותכים בשר ל 4 מנות ולהגדיר על צלחות.
יוצקים מיצי בשר ממגש למחבת, ואז מצקת רוטב על סטייקים.
זיווג יין: יין אדום מעט חריף עם שזיפים בשלים ודובדבן, כגון La Boca 2003 Malbec מארגנטינה.