רולס בית פארקר
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 156 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, סוכר, חלב חם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו רולס בית פארקר, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החלב, שמרים, קמח לחם, סוכר, פתיתי תפוחי אדמה בקערה של מערבל דוכן שלך. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש. הבצק יהיה נוקשה למדי בשלב זה.
מוסיפים את החמאה והמלח וממשיכים ללוש עד שהחמאה משולבת לחלוטין. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו, כשעה.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף מחממים את התנור ל 177°. בעדינות אבק משטח העבודה שלך עם קמח. להפוך את הבצק, ללטף אותו כדי לשטח אותו. מקפלים את הצד השמאלי לכיוון האמצע, ואז את החלק העליון, ואז את הצד הימני, ואת התחתון כדי ליצור ריבוע מחוספס.
עם מערוך, מגלגלים את הבצק לכ -9 על ידי 12 אינץ'. באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לשלוש רצועות 12 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל רצועה ל 4 חתיכות שוות, כך שיש לך 12 ריבועים.
בעזרת מקל אכילה, הידית של כף עץ, או אובייקט דומה, לחץ על קו על כל ריבוע הולך ישר על פני (לא באלכסון) אז זה לא ממש על פני מרכז הכיכר. זה יעזור לשמור על הבצק מפני התגלגלות כאשר הוא אופה. מקפלים את הבצק מעל בקמט, עם חלק גדול מקופל על אחד קטן יותר, כמו צדפה עם שיניים בולטות.
מסדרים את הבצק המקופל על תבנית האפייה, משאירים מקום ביניהם אם אתה לא רוצה שהם יגעו, או מניחים אותם כמעט נוגעים אם אתה מעדיף לחמניות מתוקות. מכסים את הלחמניות בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלן, חצי מהזמן שלקח לעלייה הראשונה (כ-30 דקות).
כאשר הלחמניות הוכפלו בגודל, אופים ב 177° עד הלחמניות משחימים יפה, על 25 דקות.
הסר את הלחמניות מהמחבת ולתת להם להתקרר על מתלה.