רולס פרמזן-הרב קלוברליף
לחמניות קלוברליף של פרמזן-הרב עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, מלח, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו הרבל קלוברליף רולס, לחמניות פרמזן קלוברליף, ו לחמניות פרמזן עשבי שום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את החלב עם 3 כפות של החמאה והסוכר רק עד שהחמאה נמסה.
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב מעט. מערבבים את השמרים ולתת לעמוד עד מומס, על 5 דקות.
מוסיפים את 4 כוסות הקמח ואת המלח ומערבבים עד לקבלת בצק רך ודביק.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד משיי, על 4 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה בנקודה חמה עד להכפלה בתפזורת, בערך שעה 1.
בקערה רדודה קטנה, מערבבים את הגבינה עם הפטרוזיליה, הקורנית והרוזמרין. ממיסים את 8 כפות החמאה הנותרות בסיר קטן.
חמאה קלה 18 של הכוסות ב 2 או יותר מחבתות מאפין nonstick. Punch למטה את הבצק ולחלק אותו ל 3 חתיכות שוות. עבודה עם חתיכת בצק 1 בכל פעם ושמירה על השאר מכוסה, לגלגל את חתיכת הבצק לתוך חבל בעובי 1 אינץ' , ולאחר מכן לחתוך את החבל לתוך 18 חתיכות שוות; לגלגל כל חתיכה לכדור. לטבול חצי מכל כדור לתוך חמאה מומסת ולאחר מכן לתוך תערובת עשבי תיבול גבינה ולסדר 3 כדורים בכל כוס מאפין מוכן, הצדדים מצופה לגעת במרכז. חזור עם הבצק שנותר ציפוי.
צחצח את החלק העליון של הלחמניות עם שאר החמאה המומסת. מכסים את מחבתות מאפין בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
באופן רופף לעטוף מחדש את ניילון לעטוף על שימורי מאפין.
תן לחמניות לעלות במקום חם עד שהם כ 1 אינץ ' מעל שולי הכוסות, על 2 שעות.
אופים את הלחמניות בשלישים התחתונים והאמצעיים של התנור במשך כ -15 דקות, או עד הזהב ולוהט; להעביר את המחבתות באמצע דרך מלמעלה למטה ובחזרה לחזית עבור אפילו בראונינג. הפעל את הלחמניות החוצה על מתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
הפוך קדימה: לחמניות ניתן אפוי מוקדם יותר באותו היום. לחמם לפני ההגשה.