רולס קלצונה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלך, קלצונה רולס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-24 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שמרים, מים, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כלחם ידידותי מאוד לתקציב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה די גרוע. נקניק קלצונה , סלמון מעושן ומסקרפונה קלצונה ורולים קייל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הנח את שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
במחבת קטנה מטגנים את הבצל, הפטריות והפלפלים בשמן עד לריכוך; לְהִתְקַרֵר. לאחר סיום מחזור מכונת הלחם, הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-16 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן; למרוח ברוטב פיצה. מעליהם את תערובת הבצל, הפפרוני, גבינת הפיצה והזיתים.
מגלגלים כל מלבן בסגנון ג'לי-רול, החל בצד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
חותכים כל אחד ל-12 פרוסות (זורקים את חתיכות הקצה).
מניחים פרוסות עם הצד החתוך כלפי מטה לשניים משומנים ב-9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 18-22 דקות או עד להזהבה.