רום עם חמאה ופופקורן חמוציות
המתכון של רום עם חמאה ופופקורן חמוציות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלכם בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, חמוציות, גרעיני פופקורן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת פופקורן עם חמאה, קרם ברולה עם חמאה ופופקורן, ו עוגיות פופקורן מחנק חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמוציות ורום בקערה קטנה ומניחים בצד להשרות במשך 1 שעה.
מחממים את השמן בסיר עמוק גדול מעל חום גבוה בינוני במשך 1 עד 2 דקות.
מניחים 4 עד 5 גרעיני פופקורן לסיר ולכסות את הסיר. ברגע שאתה שומע את הגרעינים פופ, למקם את שאר הגרעינים לתוך הסיר, לכסות, בעדינות לנער את הסיר הלוך ושוב מעל המבער. הגרעינים יתחילו לצוץ בבת אחת.
המשך להזיז בעדינות את הסיר קדימה ואחורה מעל המבער עד פקיעה שוככת, 2 עד 3 דקות יותר. כאשר אתה כבר לא יכול לשמוע כל גרעינים פקיעה, להסיר את הסיר מהחום.
מעבירים את הפופקורן מהסיר לתוך שקית נייר חומה גדולה ומניחים בצד.
לנגב את הסיר עם מגבת נייר כדי להסיר כל גרעינים unpopped. להחזיר את הסיר לחום נמוך, ולאחר מכן להוסיף את החמאה. מערבבים עד החמאה נמסה לחלוטין. לאחר החמאה נמסה, להוסיף את חמוציות ורום לסיר ומערבבים לשלב. המשך לבשל על אש נמוכה במשך 1 דקה יותר.
יוצקים את תערובת חמוציות לתוך שקית נייר עם פופקורן.
מפזרים מלח וסוכר, crimp את התיק סגור, ולנער במרץ עד פופקורן מצופה אחיד עם חמאה ותבלינים.
מעבירים את תוכן התיק לקערה גדולה ומגישים מיד.