רומיין וסלט תפוז מנדרין עם רוטב זרעי פרג
רומיין וסלט כתום מנדרין עם רוטב זרעי פרג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי חסה קרועים, בייקון, פרג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה טוב. נסו סלט תפוז מנדרין עם רוטב זרעי פרג חם, סלט ג'יקמה כתום מנדרין עם רוטב זרעי פרג, ו סלט ירוק כתום מנדרין עם רוטב זרעי פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים חומץ, סוכר, בצל אדום, אבקת חרדל, ומלח לתוך קערה של בלנדר. כיסוי, ו רסק על גבוה עד חלקה. להפחית את מהירות בלנדר בינוני נמוך; לאט לשפוך שמן צמחי להתמזג עד incorporated ואת הרוטב הוא שמנת. מערבבים את זרעי הפרג ומניחים בצד.
כדי לשרת, לזרוק את הרומיין בקערה גדולה עם בייקון מתפורר, תפוזים מנדרין, ומספיק רוטב להרטיב.
מניחים על צלחות סלט ומפזרים שקדים קלויים.