רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום
רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם רוטב זית-אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך ארוגולה תינוק, בגט אלכסוני עבה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום, רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום, ו כריך רוסטביף פומפרניקל עם פלפל אדום קלוי, ארוגולן וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פלפלים אדומים, זיתים, טימין, וחומץ בקערה קטנה להתענג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.) שמור 2 כפות גבינת עיזים לקישוט.
מורחים שאריות גבינת עיזים על חתיכות בגט קלויות. חלקו את ארוגולה בין טוסטים. מקפלים פרוסות רוסטביף כדי להתאים טוסטים; מניחים על ארוגולה.
מפזרים פרוסות בשר קלות עם מלח ופלפל. למעלה כל עם 1/3 כפית גבינת עיזים שמורות מנה קטנה של הנאה. מסדרים את קרוסטיני על מגש ומגישים.