קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

רוסטביף עם רוטב

רוסטביף עם רוטב
רוסטביף עם רוטב עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוסטביף ורוטב, רוסטביף עם רוטב, ו בשר בקר צלוי Po ' Boy עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
3
קו 9 על ידי 13 על ידי 2 אינץ מחבת או תנור של תנור שלך מחבת עם גיליון של רדיד אלומיניום כבד מספיק גדול כדי לעטוף את הצלי במלואו. הצד המבריק של נייר הכסף צריך להיות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את הצלי מכל הצדדים במלח ופלפל ומניחים אותו במרכז הנייר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מורחים את פרוסות הבצל על החלק העליון של הצלי ושופכים את החומץ סביבו. להביא את הקצוות של רדיד יחד לקפל כמה פעמים, ולאחר מכן לקפל את הקצוות יחד כדי לסגור לחלוטין את הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
יוצקים על 1 אינץ ' של מים לתוך המחבת סביב צלי עטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד הבשר הוא מזלג במכרז וחום, 3 עד 4 שעות. בדוק את מפלס המים במחבת באופן קבוע במהלך הבישול ומלאו אותו במידת הצורך. אם מיץ כלשהו מחלחל מן החותמות לסכל במהלך הקלייה, לשמור אותו לשימוש בהפיכת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כאשר הצלי נעשה, להסיר את החבילה מן תבנית האפייה ולתת לו להתקרר במשך כמה דקות. פתח את החבילה בזהירות כדי לשמר את כל המיצים ולהעביר את הבשר למגש. מכסים באוהל של נייר כדי לשמור אותו חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
יוצקים את מיצי הקלייה לתוך כוס מדידה ולתת את השומן לעלות על פני השטח. לרפרף את השומן, הזמנת 4 כפות בסיר ולזרוק את השאר. (אם השומן מודד פחות מ 4 כפות, להוסיף מספיק חמאה כדי לפצות את ההבדל.)
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
למדוד את הנותרים defatted pan juices ו reserve. אם יש לך פחות מ 2 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיף את הקמח לשומן בסיר ומערבבים עם מקציף חוט לעשות רביכה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הקמח הוא השחמה קלות, על 1 דקה. לאט לאט להקציף את מיצי פאן שמורות ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
חותכים את הצלי או לחתוך אותו לחתיכות (זה יהיה רך מאוד), ומגישים אותו עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות