רוסטביף עם רוטב פטריות בורבון דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. אם יש לכם פלפל סדוק, מניית בקר, פלפל סדוק גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוסטביף עם רוטב פטריות וברנדי, בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, ו בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מוסיפים שמן למחבת סאוט. בשר העונה על כל הצדדים עם מלח ופלפל. לצרוב בשר מכל הצדדים, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים בשר על מגש הסדינים עם מתלה. בשר צלוי במשך 30 עד 40 דקות. Crank תנור עד 450 מעלות F. ו צלוי במשך 15 עד 20 דקות נוספות עד צורות קרום בשר הוא צבע יפה. כאשר נעשה, לאפשר לנוח לפני חיתוך. בקערה קטנה שמור מיץ לרוטב פטריות בורבון.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בורבון
רוטב
מיץ
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
4
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים שום, פטריות ובצל ומבשלים 4 עד 5 דקות עד יפה