רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב
רוסטג מורשת טורקיה עם בייקון-עשב ורוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 283 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 2470 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מרווה, תורכי מורשת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים, ו הודו צלוי עם רוטב מחבת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים במעבד עד בייקון קצוץ דק.
העברה ליריעת ניילון. באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע, תערובת חמאה רול לתוך יומן בקוטר 2 אינץ'; צמרמורת עד המשרד. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור צונן.
שלב צוואר טורקיה, 1/4 גביע שומן טורקיה, רגל טורקיה בסיר גדול כבד avenproof.
מניחים בתנור; צלי שנחשף עד חלקי טורקיה הם עמוקים, חום כהה, מפנה פעם אחת, על 1 1/2 שעות.
ניקוז, שמירה על שומן מן הסיר. שמור 1/4 כוס שומן עבור רוטב; להחזיר 1 כף שומן לסיר. להחזיר חלקי הודו לסיר; מערבבים סלרי, בצל,ספרי קורנית, ופלפל. להחזיר סיר לתנור; צלי חשוף 10 דקות.
מוסיפים סיידר תפוחים וחומץ; צולים 10 דקות יותר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F.
מוסיפים 8 כוסות ומרווה לסיר; מבשלים בתנור חשוף 1 1/2 שעות. מסננים בסיס רוטב דרך מסננת בסדר; להשליך מוצקים מסננת (יהיה על 5 כוסות רוטב בסיס). לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
חותכים חמאת בייקון לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; להתייבש טפיחה. החל מסוף הצוואר, בזהירות להחליק את היד בין העור בשר השד, ולאחר מכן להחליק את היד בין העור בשר הירך. בזהירות להחליק פרוסות חמאה בין העור לרגל, הירך, בשר השד כדי לכסות (תהיה כמות נדיבה של תערובת חמאה).
מפזרים 1 כפית מלח גס ו 1 כפית פלפל על טורקיה, ו 1 כפית מלח גס ו 1 כפית פלפל בחלל הראשי של טורקיה.
מניחים הודו על תבנית אפייה מעוטרת. מכסים בניילון נצמד או בנייר כסף; לצנן לפחות 1 יום. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור; מחממים ל 177°.
מערבבים בצל, סלרי, שומר, גזר, תפוחים, שמן ועלי דפנה במחבת צלייה גדולה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את טורקיה על גבי תערובת ירקות. הכנס כנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מניחים את טורקיה בתנור; צולים עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 77°, צולה עם טיפות מחבת כל 30 דקות ו tenting רופף עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 4 שעות בסך הכל.
העברת טורקיה מגש (טמפרטורה פנימית של טורקיה יגדל 5 עד 10 מעלות).
יוצקים תערובת ירקות ופינות לתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה גדולה; לחץ על מוצקים כדי לחלץ נוזל. להשליך מוצקים במסננת. כפית את השומן מ טפטוף מחבת; להשליך (תהיה כמות גדולה של שומן ב טפטוף מחבת). המילואים degreased פאן טפטוף עבור רוטב (כ 1 כוס).
הסר שומן מפני השטח של בסיס רוטב; שמור 1/4 כוס שומן. לחמם בסיס רוטב סיידר.
להמיס שמורות 1/4 כוס שומן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח; מערבבים 3 דקות. בהדרגה להוסיף בסיס רוטב סיידר חם ו degreased פאן טפטוף. מבשלים עד חלקה, מעובה, מופחת 51/2 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מה לשתות: בשנת 1962, עשרה חברים שהאמינו שגפנים אירופיים יכולים לשגשג במדינת וושינגטון ייסדו את סוחרי היינות הקשורים. הם החלו לייצר יינות במוסך של אחד מחבריהם, שהפך ליינן הראשון של יקב קולומביה. כיום, יקב סיאטל-אזור מייצר הכל החל מרלו כדי Gewrztraminer. עם טורקיה, אנחנו אוהבים את סירה של קולומביה 2003 מכרם ערבה אדומה (30$). טעמי תות ופרי בהיר בתוספת פלפל לבן חריף לסיים אומר יין זה יכול לעמוד בפני turkeyand כל הקישוטים.